Vzdelanie:
Nevyžaduje sa, pokiaľ má záujemca platné Osvedčenie o odbornej spôsobilosti na vykonávanie epidemiologických závažných činností pre prácu s potravinami + zdravotný preukaz; alebo má ukončené stredné odborné vzdelanie (výučný list) v odbore s potravinami, napr. cukrár, pekár, čašník, kuchár, predavačka, hotelová akadémia + zdravotný preukaz.
Ďalšie požiadavky:
Predpoklady na výkon činnosti:
• Bezúhonnosť
• Zdravotná spôsobilosť
• Manuálna zručnosť, samostatnosť, zodpovednosť,
• Schopnosť pracovať v tíme
Náplň práce:
-pomocné práce pri varení podľa pokynov nadriadeného pracovníka
-udržiavanie hygieny a čistoty kuchyne podľa zásad HACCP
-zabezpečuje obsluhu a čistenie jednoduchých strojno-technologických zariadení
Zoznam požadovaných dokladov:
• Žiadosť o prijatie do zamestnania
• Profesijný životopis
• Kópie dokladov o dosiahnutom vzdelaní alebo
• Osvedčenie o odbornej spôsobilosti na vykonávanie epidemiologických závažných činností pre prácu s potravinami
• Zdravotný preukaz pre prácu s potravinami
• Písomný súhlas uchádzača so spracúvaním osobných údajov pre potreby výberového konania podľa zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.