Tri mesiace „obedov zadarmo“: Ako ich zvládajú školské jedálne?
Zriaďovateľ
Pred zavedením „obedov zadarmo“ sa v mnohých základných školách obávali veľkých finančných nákladov na modernizáciu kuchyne či nových zamestnancov, zníženia kvality stravy pre žiakov, ale aj veľkého plytvania jedlom. Čo hovoria dnes?
Pred zavedením „obedov zadarmo“ sa v mnohých základných školách obávali veľkých finančných nákladov na modernizáciu kuchyne či nových zamestnancov, zníženia kvality stravy pre žiakov, ale aj veľkého plytvania jedlom. Čo hovoria dnes?
Chcete si prečítať článok až do konca?
Nás si nemusíte predplácať, stačí sa prihlásiť a čítate ZADARMO!
Len prihlásení užívatelia môžu využívať všetky benefity Školského portálu:
- denne aktualizované spravodajstvo z oblasti vzdelávania na Slovensku,
- informácie o pripravovaných odborných konferenciách a bezplatných školeniach pre pedagógov,
- kaleidoskop prírodných vied – tematicky zamerané aktivity na stiahnutie pre učiteľov ZŠ prírodovedných predmetov,
- námety na edukačné aktivity na stiahnutie pre materské školy v súlade so ŠVP pre MŠ,
- odborné články na špecifické témy od Ing. Jarmily Belešovej, odborníčky v oblasti personalistiky pre školy,
- prehľady aktualizovaných správ pre zriaďovateľov škôl a školských zariadení,
- ukážkové testy na stiahnutie zo slovenského jazyka a literatúry pre 2. stupeň ZŠ,
- aktivity na stiahnutie pre žiakov so špecifickými poruchami učenia,
- súťaže o zaujímavé ceny,
- prístup do fóra – možnosť diskusie s kolegami-pedagógmi.
Odporúčané články
31.08.2022
Komentáre