Bezplatné školenie pre vedúce školských jedální

05.09.2013
Vzdelávanie a výchova

Nakladateľstvo RAABE pripravuje na október sériu bezplatných školení pre vedúce školských jedální s podtitulom Vzdelávajte sa s časopisom Škola a stravovanie. Školenia sa uskutočnia v desiatich mestách na Slovensku a budú ich viesť pracovníci Regionálnych úradov verejného zdravotníctva SR pre daný kraj, v ktorom sa školenie uskutoční.

Hlavnou témou školení v Trenčíne, Martine, Poprade, Starej Ľubovni, Humennom, Košiciach, Lučenci, Banskej Bystrici a v Nitre bude Hygienické kontroly v zariadeniach školského stravovania a v Bratislave sa budeme venovať téme Výživová hodnota školských obedov.

Téma - Hygienické kontroly v zariadeniach školského stravovania
Školské stravovanie predstavuje rokmi overený vyhovujúci systém zabezpečenia plnohodnotnej výživy deťom a mladistvým počas výchovno-vzdelávacieho procesu. Aby tento systém fungoval, je potrebné dodržiavanie zásad, pravidiel a požiadaviek, ktoré vyplývajú zo záko

Téma len pre Bratislavu - Výživová hodnota školských obedov
Pestrosť jedál podávaných v školských jedálňach zabezpečujú zásady pre zostavovanie jedálnych lístkov pre ZŠS, ktoré sú súčasťou Legislatíva MŠVVaŠ SR č. 330/2009 Z. z.
 

Komentáre

Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte