8 príspevkov / 0 nový
Posledné pridané
DankaT
II. atestácia

Dobrý deň, 11.2.2022 som vykonala II. atestáciu. Je potrebné riaditeľovi školy predkladať žiadosť, alebo stačí dodať len osvedčenie o II. atestácii. Od kedy mi bude druhá atestácia započítaná do platu? Osvedčenie som dostala až dnes.

Maria Pavlikova
Druhá atestácia

Z praktického hľadiska je vhodné napísať aj krátku žiadosť, súčasťou ktorej bude osvedčenie o vykonaní druhej atestácie. Ak ste viac ako päť rokov zaradená v kariérovom stupni pedagogický zamestnanec/učiteľka s prvou atestáciou, tak druhú atestáciu Vám uznajú od 12. 2. 2022, a to po splnení podmienok uvedených v § 30 ods. 2 písm. a) zákona č. 138/2019 Z. z.

Magdaléna Šalgo...
2. atestacia

Danka zdravim Vas, mate za sebou atestaciu po novom, chcem sa spytat zopar len praktickych rad, ci si dane prvky portfolia mala zviazane, alebo v euroobaloch a kolko ich musi byt, aby uznali pocet prvkov portfolia.... dakujem ti moc vopred......

Mgr.Eva Volková
atestácia

Dobrý deň. Môýem sa spýtať, kde ste vykonali 2.atestáciu? Ja som posielala na NIVAM. Ďakujem

Peterpp
Identifikovať individuálne a skupinové charakteristiky žiaka

Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť, či v oblasti "Identifikovať individuálne a skupinové charakteristiky žiaka" v rámci 2. atestácie, môže byť overovanie tejto kompetencie zamerané na preferované učebné štýly žiakov?
Ďakujem.

Peterpp
Upresnenie

Upresňujem, že kompetencia sa nazýva: "Identifikovať vývinové a individuálne charakteristiky žiaka"

Lenka Spišáková
Druhá atestácia

Dobrý deň prajem, chcem poprosiť o radu... Snažím sa písať druhú atestáciu po novom a vôbec neviem čo patrí do oblasti 3.2 Stotožniť sa s profesijnou rolou a školou... Ďakujem veľmi pekne za odpoveď Lenka

Maria Pavlikova
Druhá atestácia

Dobrý deň,
na Vašu otázku Vám neviem odpovedať. Spýtajte sa v organizácii, kde budete atestačnú prácu obhajovať.