4 príspevky / 0 nový
Posledné pridané
Jana87
Zaradenie zamestnanca

..dobry den..chcela by som sa opytat..mam ukoncene gymnazium, vysoku skolu- evanjelicku teologiu (mgr)..a tiez učiteľstvo pre materské školy a vychovávateľstvo - dvojročné pomaturitné kvalifikačné štúdium..
..do akej platovej triedy by som bola zaradena ked nemam ani prax ani adaptacnevzdelavanie..dakujem za odpoved

Maria Pavlikova
Zaradenie zamestnanca

Zaradená budete podľa toho akú pracovnú činnosť vykonávate a či na túto pracovnú činnosť spĺňate kvalifikačné predpoklady.

Jana87
Zaradenie zamestnanca

..prepacte asi som sa nevyjadrila spravne..
..mam ukoncene gymnazium, vysoku skolu- evanjelicku teologiu (mgr)..a tiez učiteľstvo pre materské školy a vychovávateľstvo - dvojročné pomaturitné kvalifikačné štúdium..
..do akej platovej triedy by som bola zaradena ked nemam ani prax ani adaptacne vzdelavanie..od 1.decembra by som mala nastupit do materskej skoly ako ucitelka..dakujem za odpoved..

Maria Pavlikova
Zaradenie zamestnanca

Ste kvalifikovaná učiteľka materskej školy na úrovni úplného stredného odborného vzdelania. Vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa máte iné ako požadované vyhláškou MŠVVŠ SR č. 1/2020 Z. z., príloha č.1, 1. diel, I. časť. Ako začínajúcu Vás zaradia do 5. platovej triedy a po úspešnom ukončení adaptačného vzdelávania do 6. platovej triedy.