6 príspevkov / 0 nový
Posledné pridané
Veronika Brezoňáková
Zaradenie do platovej triedy

Dobrý deň, prosím o radu. Mám vysťudovanú predškolskú a elementárnu pedagogiku s s bakalárskym titulom a učiteľstvo pre primárne vzdelávanie s magisterským titulom. Dva roky som učila na prvom stupni a som v 7. platovej triede ako samostatný pedagogický zamestnanec. V septembri nastupujem do novej práce ako učiteľka v MŠ, chcem sa opýtať v akej platovej triede budem, resp. či mi aj platia 2 roky praxe z 1. stupňa.
Ďakujem za odpovede veľmi pekne.

Maria Pavlikova
Zaradenie do platovej triedy

Aj keď nepíšete presne Vaše vzdelanie, predpokladám, že ste kvalifikovaná učiteľka materskej školy na úrovni magisterského štúdia, a to podľa vyhlášky MŠVVaŠ SR č. 1/2020 Z. .z, príloha č. 1, 1. diel, I. časť 3. bod. Budete zaradená do 7. platovej triedy so zarátaním celej pedagogickej praxe.

M1K
Príplatok

Dobrý deň. Prosím Vás, prosila by som o Vašu radu. Ako učiteľka v MŠ som zaradená do 8.platovej triedy, odpracovaných 17 rokov. Ako zásupkyni v MŠ mi prináleží aký príplatok, v akej výške? Funkčné vzdelávanie ešte nemám,lwn ho začnem. Ďakujem.

Maria Pavlikova
Príplatok

Zástupkyni riaditeľky školy patrí príplatok za riadenie podľa § 8 zákona č. 553/2003 Z. z. Žiadne iné podklady nemám. Vo vnútornom mzdovom predpise máte uvedené rozpätie.

1snehulienka
Zaradenie do platovej triedy

Dobrý deň, prosím Vás o radu. Mám vyštudovanú 2 roč.strednú ped.školu odbor učiteľstvo pre MŠ a vychovávateľstvo, VŠ odbor:sociálna práca - Mgr.,roz. doplňujúce pedagogické štúdium + adaptačné vzdelanie. Do akej platovej triedy mám byť zaradená, ako samostatna učiteľka v MŠ.
Vopred ďakujem za odpoveď.

Maria Pavlikova
Zaradenie do platovej triedy

Ako samostatná učiteľka materskej školy budete zaradená do 6. platovej triedy.