8 príspevkov / 0 nový
Posledné pridané
justin
Vychovávateľ

Dobrý večer,
mám ukončené vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa v štúdijnom programe učiteľstvo akademických predmetov. Chcem sa opýtať, či sa s takouto kvalifikáciou môžem uchádzať na pracovnú pozíciu vychovávateľ alebo aj asistent učiteľa?
ďakujem za odpoveď

Maria Pavlikova
Vychovávateľ

Na činnosť asistenta učiteľa ste kvalifikovaný. Kvalifikačné predpoklady na činnosť vychovávateľa budete spĺňať za podmienky, že učiteľstvo akademických predmetov, je učiteľstvo tých akademických predmetov, ktoré sa vyučujú na základnej škole. Nemám to na základe čoho posúdiť. Je vhodné uvádzať konkrétne vzdelanie vrátane štátnych skúšok.

justin
Vychovávateľ

Vychovávateľstvo v prípade, že mam vyštudovanú aprobácia dejepis- etická výchova?
Ešte jedna otázka, môžem sa uchádzať aj o miesto asistenta učiteľa v materskej škole alebo je na to potrebná kvalifikácia v odbore predškolskej pedagogiky?

Maria Pavlikova
Vychovávateľ

Na činnosť pedagogického asistenta ste kvalifikovaný - to som Vám už napísala, predškolskú pedagogiku nepotrebujete a na základe doplnených informácií ste kvalifikovaný vychovávateľ v školskom klube detí.

Veronika Königová
Vychovávateľ

Dobrý deň
Chcela by som sa informovať mam. Ukončené magisterské vzdelanie učiteľstvo akadémickych predmetov geografia - ekológia môžem robiť ako vychovávateľka v ŠKD? Ďakujem

Maria Pavlikova
Vychovávateľ

Vašim vysokoškolským magisterským vzdelaním učiteľstvo akademických predmetov geografia - ekológia spĺňate kvalifikačné predpoklady pre činnosť vychovávateľky v ŠKD?

amaca
Zaradenie asistenta učiteľa

Dobrý deň, potrebovala by som si overiť môj postup pri zaradení pedagogického asistenta:
Uchádzač má Mgr. a PhDr. titul z fyzioterapie, ďalej pomaturitné štúdium odbor: vychovávateľstvo a učiteľstvo materskej školy. Má prax z CVČ ako vychovávateľ, zaradím ho do 5 PT.
Ďakujem

Maria Pavlikova
Zaradenie asistenta učiteľa

Ospravedlňujem sa, ale "Uchádzač má Mgr. a PhDr. titul z fyzioterapie" mne nehovorí nič, na základe čoho mám posúdiť vysokoškolské vzdelanie. Úplné stredné odborné vzdelanie je plnením kvalifikačného predpokladu na činnosť pedagogického asistenta.