8 príspevkov / 0 nový
Posledné pridané
Radoslava Juríková
Predpoklady na poziciu vychovavatela

Dobry den, chcela by som sa spytat, resp. zistit, ci som kvalifikovana na pracu vychovavatelky v ŠKD. Mam vystudovane ucitelstvo slovenskeho jazyka a literatury a vychovy k obcianstvu (Bc. stupen) na Univerzite Komenskeho v BA. Chcela by som pracovat ako vychovavatelka na ZŠ v ŠKD. Chcela by som sa teda spytat ci splnam kvalifikacne predpoklady na tuto poziciu, resp.akú mám moznost na to, aby som tuto poziciu mohla vykonavat?Ďakujem velmi pekne.

Maria Pavlikova
Predpoklady na pozíciu vychovávateľa

Kvalifikačné predpoklady na výchovnú prácu v školskom klube detí na úrovni vysokoškolského vzdelania prvého stupňa učiteľského zamerania spĺňate. V súlade s § 43 a § 44 zákona č. 138/2019 Z. z. by ste mali absolvovať rozširujúci modul pedagogického vzdelania pre kategóriu vychovávateľ.

Radoslava Juríková
Odpoved

Kde sa da takyto rozsirujuci modul vzdelania ziskat?A ako dlho trvá?som uplna novacik v pracovnom svete, tak preto sa pytam...dakujem

Maria Pavlikova
Predpoklady na pozíciu vychovávateľa

O možnosti a podmienkach absolvovania rozširujúceho modulu doplňujúceho pedagogického štúdia sa informujte na škole, ktorú ste absolvovali.

Mgr.Mária Jankoveová
Pracovná pozícia v ŠKD

Dobrý deň, mám žiadosť na pracovnú pozíciu vychovávateľ v ŠKD v ZŠ. Absolvované vzdelanie: učiteľstvo praktickej profesijnej prípravy mentálne postihnutých v študijnom obore špeciálna pedagogika a učiteľstvo profesijných predmetov a praktickej prípravy.
Môžem túto pozíciu obsadiť týmto uchádzačom? Je kvalifikovaný?
Ďakujem!

Maria Pavlikova
Pracovná pozícia v ŠKD

Kvalifikačné predpoklady pre vychovávateľov sú uvedené vo vyhláške MŠVVaŠ SR č. 1/2020 Z. z., príloha č. 3. Vzdelania, ktoré sú plnením kvalifikačných predpokladov sú uvedené podľa rokov ukončenia. Podľa roku ukončenia nájdete absolvované vzdelanie a zistite, či je Vaša uchádzačka kvalifikovaná.

vludinceiskola
Pracovná pozícia v ŠKD

Dobrý deň!
Mám vyštudované prvý stupeň vysokoškolského štúdia v študijnom programe učiteľstvo slovenskeho jazyka a literatúry a maďarského jazyka a literatúry v študijnom odbore 1.1.1. učiteľstvo akademických predmetov. Chcela by som pracovať od septembra ako vychovavateľka na ZŠ v ŠKD. Chcela by som sa teda spýtať, či splňam kvalifikačné predpoklady na túto pozíciu, resp. či budem zaradená ako kvalifikovaná alebo nekvalifikovaná PZ. Ďakujem veľmi pekne.

Maria Pavlikova
Pracovná pozícia v ŠKD

Na pozíciu vychovávateľa ste kvalifikovaná, budete zaradená ako začínajúca do 5. platovej triedy a do adaptačného vzdelávania. Po jeho úspešnom ukončení do 6. platovej triedy ako samostatná vychovávateľka.