Vyskúšajte učiť s Interaktívnou knihou

19.03.2012
Vzdelávanie a výchova

Pedagóg sa denne stretáva s troma hlavnými problémami, ktoré mu sťažujú už i tak náročnú prácu. Nemotivovaní žiaci, nedostatok času a materiálov. Edícia Interaktívna kniha prináša v kombinácii s digitálnym vzdelávacím obsahom komplexné riešenie týchto problémov.

Metodické prípravy vypracované podľa vzdelávacích programov ISCED 1 a ISCED 2 ponúkajú učiteľom ucelené materiály na hodiny plné námetov a praktických ukážok, ktoré im pomôžu zorientovať sa v spleti úloh, aktivít a audiovizuálnych obsahov. Navyše práca s metodickými materiálmi je taká rýchla, že na prípravu na vyučovaciu hodinu stačí pedagógovi 10 minút.

Motivovať žiaka na hodine nie je vôbec jednoduché, a preto súčasťou edície sú produkty aj pre žiakov – pracovné zošity s priamym prepojením na metodickú prípravu. Žiaci v nich nájdu množstvo úloh, cvičení a aktivít, pomocou ktorých efektívne premenia informácie na vedomosti.

Keďže digitalizácia vzdelávacích obsahov sa v slovenských školách stáva súčasťou vyučovacieho procesu, sú metodické materiály aj pracovné zošity obohatené o digitálne vzdelávacie materiály na vzdelávacom portáli Naučteviac.sk, ktoré preverili učitelia z praxe.

Balíček vzorových materiálov zadarmo
Máte záujem vyskúšať si vyučovaciu hodinu so vzorovou metodickou prípravou, vzorovými pracovnými zošitmi pre celú triedu a digitálnymi vzdelávacími materiálmi na DVD? Zapojte sa do projektu Vyskúšajme si komplexné riešenie na vyučovacej hodine. Stačí, ak žiadaný predmet objednáte prostredníctvom e-shopu. Balíček vzorových materiálov vám pošleme bezplatne, ale pozor! Sú pripravené len pre prvých 200 škôl, ktoré záujem prejavia.

Metodický materiál ešte výhodnejšie
Ak vás tento spôsob výučby zaujme, máte možnosť získať metodický materiál ešte výhodnejšie. Ak si zakúpite pracovné zošity pre 25 žiakov, kompletný metodický materiál získate zadarmo.

Odborní konzultanti
Pri výbere odborných a výukových materiálov vám kedykoľvek pomôžu odborní konzultanti nakladateľstva Raabe, ktorí vás navštívia na vašej škole. S výukovými metódami sa môžete podrobnejšie zoznámiť na metodických školeniach a odborných prezentáciách, ktoré odborní konzultanti organizujú po celom Slovensku. Je úplne samozrejmé, že za takéto školenie nič neplatíte.

Meno E-mail Mobil Pôsobnosť
Jana Dandelová j.dandelova@raabe.sk 0907 321666 Bratislavský, Trnavský, Nitriansky kraj
Klaudia Repková k.repkova@raabe.sk 0944 450144 Žilinský, Nitriansky, Trenčiansky, Trnavský kraj
Žofia Pastieriková z.pastierikova@raabe.sk 0905 852389 Banskobystrický, Trenčiansky, Nitriansky kraj
Milan Dzvoník m.dzvonik@raabe.sk 0905 468445 Prešovský, Košický kraj

 

Partnerstvo s nakladateľstvom RAABE
Nakladateľstvo Raabe spolupracuje s množstvom škôl, ktoré aktívne používajú materiály Interaktívnej knihy. Pedagógovia vyučujúci pomocou Interaktívnej knihy sú tu pre vás a ochotní podeliť sa o svoje praktické skúsenosti. Informujte sa o možnostiach vo vašom regióne u našich odborných konzultantov. Ak máte záujem o užšiu spoluprácu, staňte sa i vy a vaša škola partnerom nakladateľstva a získajte množstvo výhod pre seba a pre svojich kolegov. Ak máte záujem o spoluprácu, kontaktujte nás na marketing@raabe.sk.
 

Katalóg Interaktívna kniha na stiahnutie >>
Kontakty na obchodných konzultantov vzdelávania >>

 

Komentáre

Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte