Hlavné ceny Veľkej súťaže pre pedagógov sú rozdané

28.10.2011
Prevádzka školy

Od 1. júna do 30. septembra 2011 ste mali aj vy šancu zapojiť sa do Veľkej súťaže pre pedagógov. Stačilo sa zaregistrovať na Školskom portáli a odpovedať na jednoduchú otázku.

Všetci účastníci získali okrem pravidelných informácií z oblasti školstva aj článok o organizácii a administrácii školy v prírode a postup do týždenného a hlavného žrebovania.

Osemdesiattri pedagógov už dnes využíva ceny z týždenných žrebovaní, v ktorých sa dali získať: USB kľúč, fotorámik, 50 % zľava na akýkoľvek produkt nakladateľstva Raabe či školské atlasy.

Najzaujímavejšia a nepochybne i najočakávanejšia časť súťaže však prichádza až v tejto chvíli. Jana Chomistová, výkonná riaditeľka nakladateľstva Raabe, za účasti tvorivého tímu Školského portálu vyžrebovala desiatich šťastlivcov – výhercov hlavných cien:

1. cena -  Mária Beňová, Klátovce

Trojdňový akreditovaný vzdelávací program podľa vlastného výberu pre všetkých učiteľov školy priamo u vás od nakladateľstva Raabe v hodnote 2 800 €.

2. cena - Patrícia Bučková, Bardejov

Školský nábytok do jednej triedy od spoločnosti ALEX, kovový a školský nábytok, v hodnote 1 900 €.

3. a 4. cena - Gabriela Sipekova, Cinobaňa a Elena Krempaská, Košice

Pobyt v liečebných kúpeľoch Turčianske Teplice Wellness mini (3 noci) pre 2 osoby s polpenziou v Hoteli Veľká Fatra*** v hodnote 500 €.

5. cena - Andrea Červenáková, Nová Dedinka

Metodické materiály pre učiteľov z predmetov matematika, fyzika, chémia, biológia, prírodoveda s ročným servisom od vydavateľstva Raabe v hodnote 450 €.

6. cena - Jana Kováčová, Bánovce nad Bebravou

Víkendový pobyt SPA & AQUAPARK pre 2 osoby s plnou penziou v Hoteli Veľká Fatra***
a celodenným vstupom do SPA & AQUAPARKU v hodnote 150 €.

7. až 10. cena - Alexander Kubáni, Teplička nad Váhom; Nataša Osuská, Pezinok; Jozef Makaj, Snina; Marcela Hudecová, Veľké Turovce

Súbor nástenných máp od spoločnosti VKÚ Harmanec.

 
Všetkým výhercom gratulujeme. Ak ste nevyhrali, nezúfajte. Pre užívateľov Školského portálu plánujeme zaujímavé súťaže a špeciálne akcie aj do budúcnosti.

Ceny do súťaže venovali:

Generálny partner Hlavný partner Partneri    
 

 

Kľúčové slová

Komentáre

Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte

Dobrý večer, chcela by som sa len spýtať, kedy vlastne výhercovia výhry dostanú a ako budú informovaný o výhre, okrem tohto článku???

Dobrý deň,
výhry už sú na ceste k Vám. V pondelok boli podané na pošte. Výhercovia budú informovaní aj listom, ktorý je v zásielke spolu s výhrou.

ďakujem za odpoveď :)